Класичні ліниві голубці

  • Вигляд
    44

Рецепт лінивих голубців

1 г. 0 хв.
6 порцій

Цей рецепт дозволить насолодитися улюбленою стравою, не витративши при цьому багато часу на її приготування. Класичні ліниві голубці краще тушкувати в широкому сотейнику або в глибокій сковороді. Якщо є можливість, накрийте їх капустяними листочками.

Інгредієнти для приготування лінивих голубців

Капуста (білокачанна) – 500 г
Свинячий фарш – 200 г
Яловичий фарш – 300 г
Рис – 150 г
Морква – 1 штука
Цибуля – 2 штуки
Рослинна олія – 2 ст.л.
Сметана – 100 г
Томатний соус – 150 мл
Запашний перець – 4 горошини
Чорний перець – 6 горошин
Сіль (без гірки) – 1 ч.л.
Вода (гаряча) – 1 л

Покроковий рецепт приготування лінивих голубців

1️⃣ Рис промийте та залийте окропом на 10 хвилин.

2️⃣ Капусту наріжте тонкою соломкою і гарненько розімніть.

3️⃣ Подрібніть моркву та очищену від лушпиння цибулю.

4️⃣ Обсмажте цибулю з морквою на олії до м’якості.

4️⃣ Змішайте два види фаршу, пропарений рис, засмажку і сіль.

6️⃣ Змоченими у воді руками сформуйте кругленькі заготовки однакового розміру і викладіть у каструлю з товстим дном.

7️⃣ Змішайте воду, сметану, томатний соус і сіль.

8️⃣ Залийте ліниві голубці, всипте спеції та варіть 30 хвилин на слабкому вогні.

Ingredients

    Вам також може сподобатися

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]